G-vloeren is om meerdere redenen als hét vloerenbedrijf van Amsterdam te beschouwen. Een belangrijke reden is de specialisatie in het samenstellen en het plaatsen van gietvloeren in de breedste zin van het woord. Daarnaast richt dit vloerenbedrijf in Amsterdam zich zowel op particulieren als op bedrijven. Met betrekking tot particulieren komen alle soorten woningen in aanmerking voor een vloer van G-vloeren. Op het gebied van bedrijven is de variatie in vloeroplossingen eveneens groot van gietvloer beton tot troffelvloeren. Niet alleen de industriële sector kan bij dit vloerenbedrijf in Amsterdam terecht, maar ook bedrijven in de retail en zakelijk commerciële markt.

Familiebedrijf met passie en ervaring

Het zijn vaak familiebedrijven die ontstaan zijn vanuit passie en met het opdoen van ervaring tot de populaire bedrijven gaan behoren. Dat is bij G-vloeren niet anders, want dit familiebedrijf heeft een speciale passie voor gietvloeren en inmiddels een jarenlange ervaring opgedaan. De passie en ervaring zijn terug te zien in de resultaten die dit familiebedrijf neerlegt in woningen van particulieren en in allerlei soorten bedrijfspanden. Bovendien klinkt de passie en ervaring met gietvloeren overal in door, vanaf de allereerste kennismaking tot maatwerk en van bezoek van de uitvoerder tot de oplevering.

Maatwerk en topservice

G-vloeren is tevens het vloerenbedrijf van Amsterdam dat waarde hecht aan het garanderen van de beste kwaliteit. Dat is niet alleen te merken aan de kwaliteit van materialen, maar ook aan de kwaliteit van het kennisniveau. Hierdoor is het voor elke particulier en voor elk bedrijf mogelijk om in perfect maatwerk te voorzien. Daar is ook nog eens een topservice aan toe te voegen, waar persoonlijk contact en betrokkenheid kenmerkend voor zijn. Bezoeken aan de showroom zijn daarbij op afspraak te maken, zodat G-vloeren alle tijd neemt om advies en informatie te geven. Verder is er altijd sprake van transparantie gedurende het hele traject en ook als het om de kosten gaat.

Pin It on Pinterest